• Denne vin stammer fra den store vinregion i det sydlige Australien, der strækker sig fra Adelaide til Melbourne. De fuldmodne druer høstes sædvanligvis om natten for at drage fordel af de lavere temperaturer. Gæringen tager en uge og foregår ved meget lave temperaturer (15 -16 °C.). Vinen opbevares i temperatur regulerede beholdere. Aroma med præg af ananas med lette noter af eg. Smagen er rig og fyldig med antydninger af smørcremet vanille og ananas. Perfekt til grillet fisk, lyst kød og milde oste samt aperitif. pdf_download_sm
  • Denne vin stammer fra den store vinregion i det sydlige Australien, der strækker sig fra Adelaide til Melbourne. De fuldmodne druer høstes sædvanligvis om natten for at drage fordel af de lavere temperaturer. Presning og aftapning foretages umiddelbart efter hinanden. Gæringen tager en uge og foregår ved meget lave temperaturer (15 -16 °C.). Vinen fremstår i en gylden farve med et grønt skær. Aromaen bærer præg af ananas med lette noter af eg. Smagen er rig og fyldig med antydninger af smørcremet vanille og ananas. Perfekt til grillet fisk, lyst kød og udvalgte oste. Vinen udgør ligeledes den perfekte apéritif. pdf_download_sm
  • Denne vin stammer fra den store vinregion i det sydlige Australien, der strækker sig fra Adelaide til Melbourne. Når de fuldmodne druer er høstet, bliver de afstilket og presset, hvorefter de gærer i op til 12 dage. Vinen fremstår rubinrød med en fin intensitet og klarhed. I duften finder man nuancer af modne bær samt egefade. Smagen er let og fyldig med silkebløde tanniner og en afrundet eftersmag. Perfekt til diverse kødretter samt milde oste. pdf_download_sm
  • Denne vin stammer fra den store vinregion i det sydlige Australien, der strækker sig fra Adelaide til Melbourne. Når de fuldmodne druer er høstet, bliver de afstilket og presset, hvorefter de anbringes i en beholder, hvor de gærer i 6 til 12 dage efterfulgt af en mild udpresning. Derefter tappes, filtreres og hældes vinen på flaske. Vinen fremstår rubinrød med en stum intensitet og klarhed. Duften af modne bær og et let anstrøg af eg karakteriserer denne druesort. Smagen er let og fyldig med silkebløde tanniner og en længerevarende eftersmag. Perfekt til rødt kød, vildt, salt kød, pølser, salater og en lang række oste pdf_download_sm