• Arthur Weysbeck er en ren og frisk Crémant, der har lagret i kældre i min. 12 mdr. Vinhuset har produceret vine siden 1902. Flot elegant friskhed og med fine nuancer af citrusfrugter. Perfekt til velkomst, fisk og skaldyr samt lyst kød. pdf_download_sm
  • Den mest kendte af de Italienske mousserende vine. Vinen er delikat, halvsød og meget aro- matisk. med en lang behagelig let smag af frisk frugt, bær og honning. Perfekt til hygge på terrassen, krydret orientalsk mad, men ikke mindst des- serter, kager og andre lækkerier.
    pdf_download_sm
  • Denne smukke hvide flaske er illustreret af Missy, en ung, lovende kunstner fra Strass- bourg. En smuk fortolkning af den franske natur. Fine bobler, lækre frugtagtige noter af æble og pære. Pirrende smag med intens friskhed. Kan nydes til skaldyr, forretter, snacks, Aperitif eller i cocktails FÅ EN UNIK OPLEVELSE OG SERVER ICE CATTIN I ET STORT VINGLAS MED 3 ISTERNINGER. SPICE DEN OP MED EN SKIVE LIME OG ET ENKELT MYNTEBLAD!
    pdf_download_sm
  • Denne smukke hvide flaske er illustreret af Missy, en ung, lovende kunstner fra Strassbourg. En smuk fortolkning af den franske natur. Romantisk farve med fine bobler, friske noter af hindbær, jordbær og et hint af limeskal Kan nydes til forretter, snacks, Aperitif eller i cocktails. FÅ EN UNIK OPLEVELSE OG SERVER ICE CATTIN ROSÈ I ET STORT VINGLAS MED 3 ISTERNINGER.
    pdf_download_sm
  • Ligesom den kendte ASTi, er denne vin lavet på Moscato druen, det giver en dejlig boblevin med masser af mousse og en frisk smag, der slukker tørsten. Den har sødme, men har også en fin syre, der giver balance. Vinen vil være sagen til studentergildet eller sommerfesten og med sine kun 7% alkohol, er den nem at holde af. Forfriskende og forførende, skøn som aperitif, til lette salater eller som terrassevin. pdf_download_sm
  • Ligesom den kendte ASTi, er denne vin lavet på Moscato druen, det giver en dejlig rosé boblevin med masser af mousse og en liflig smag af solmodne bær. Den har sødme, men har også en fin syre, der giver balance. Vinen vil være sagen til studentergildet eller sommerfesten og med sine kun 7% alkohol, er den nem at holde af. Forfriskende og forførende, skøn som aperitif, til lette salater eller som terrassevin. pdf_download_sm
  • Marlborough i New Zealand, har et unikt køligt klima og jordbund. Dette er en skøn mousserende vin lavet på champagnemetoden. Det unikke klima kan smages i de elegante noter af frisk lime, citrus og hvid fersken forstærket af raffinerede bobler med en sprød, forfriskende afslutning.
  • Marlborough i New Zealand, har et unikt køligt klima og jordbund. Dette er en skøn mousserende Rosévin lavet på champagnemetoden. Blandingen af Chardonnay og Pinot Noir giver en Rosé med finesse og god frugt intensitet. Noter af kirsebær og friske jordbær , med en forfriskende afslutning med blide bobler.
  • Vi har fundet denne lækkerbisken på en berigende tur til det skønne Alsace. Let liflig lækker. En boblende prisbelønnet charmetrold. Skabt til fest og farver, men også til romantisk hygge. Smagen er forfriskende med en smule kant. Aromaen har friske noter af grønne æbler og hvide blomster. Fine små bobler giver en cremet fornemmelse. Perfekt til aperitif, fisk- og skaldyrsretter, men er også dejlig til f.eks. æble-pie. pdf_download_sm
  • Denne elegante boblende Rosé blev fundet på en berigende tur til det skønne Alsace. Elegant flot og lækker. Ja alt hvad der kræves når hverdagen skal have noget kulør, eller når festen skal blive lidt festligere. Delikat med noter af røde bær som kirsebær og solbær. Har en dejlig lang finish. Kan nydes uden mad, men er også dejlig til søde kager. pdf_download_sm
  • Let, liflig, lækker Magnum Cremant fra det skønne Alsace. Skabt til fest og farver, men også til romantisk hygge. Smagen er forfriskende med en smule kant. Aromaen har friske noter af grønne æbler og hvide blomster. Fine små bobler giver en cremet fornemmelse. Perfekt til aperitif, fisk- og skaldyrsretter, men er også dejlig til f.eks. æble-pie. pdf_download_sm
  • Cava er spansk mousserende vin, lavet på den traditionelle metode, hvor  andengæringen foregår i flasken, helt som i Champagne-området. Renau Colbert Brut er en flot Cava, med friske bobler og dejlig tør afslutning. Perfekt som aperitif, til skaldyr og fisk samt lette salater. pdf_download_sm
  • Cava er spansk mousserende vin, lavet på den traditionelle metode, hvor andengæringen foregår i flasken, helt som i Champagne-området. Renau Colbert Semi Seco er en flot Cava, med friske bobler og en meget fin balance mellem friskhed og et strejf af sødme. Semi Seco betyder “halvtør” og gør denne vin perfekt som aperitif og til at nyde solo samt til lette retter.   pdf_download_sm
  • prizes_43854 Champagne fra Baron Fuente. Har en flot letgylden farve, en elegant ren og frisk duft af citrus og grape. Smagen er dejlig forfriskende - og med en fin balance mellem det friske og det frugtrige. Champagnen har en lang og intens eftersmag med noter af citrusfrugter. En ideel Champagne, der kan nydes som aperitif, til fisk eller lyst kød. pdf_download_sm
  • Champagne fra Baron Fuente har en gylden farve, med en diskret og elegant duft af modne frugter og elegant citrus. Smagen er fin fyldig med modne frugter og et strejf af honning. Champagnen har en lang fyldig og velafbalanceret smag. En ideel Champagne, der både kan nydes som aperitif og den lette dessert med frisk frugt. pdf_download_sm