• Denne lækre dessertvin kommer fra området Banyuls i de nordlige Pyrenæer i Frankrig på grænsen til Empordá i Catalonien - Spanien. Vinen er lavet som en forstærket vin – i stil med portvin, dog typisk med lavere alkohol. Reglerne for en Grand Cru er minimum 30 måneders lagring inden vinen frigives. Denne vin lagrer dog mindst 4 år. Vinen gærer og lagrer på fade i vinhusets kældre, og opnår derved en kompleksitet og holdbarhed, som man kun ser i f.eks. Sherry eller Madeira. En utrolig lækker duft af clementin, orangeskal, karamel og et touch af kaffe. Vinen har et let bid, der gør den særdeles velegnet som ledsager til desserter og chokolade - eller til blåskimmelost. pdf_download_sm
  • En helt unik Gin. Boomsma Dry Gin er kåret til verdens flotteste Gin-flaske og smagsvinder ved World Drinks Awards 2017, sølv ved spirits challenge 2020 samt bedste hollandske ved World Gin Award, bronze ved IWSC, og guld ved European Spirits Challenge alle i 2021. Bag Boomsma Dry Gin er mange års erfaring med urter og Gin. Den avancerede kobber-destillering er også med til at give en Gin i verdensklasse. Boomsma Dry Gin er smagfuld og aromatisk med en rig, krydret smag med noter af citrusfrugter. Eft ersmagen er dejlig varm med smag af ensian og lakrids. Boomsma Dry Gin smager dejlig solo, men er også perfekt til skønne ginblandinger. Prøv eks. Boomsma Dry Gin med kvalitets Tonic, en drink man ikke glemmer!
  • Håndlavet Gin med en forfriskende citrussmag En forfriskende og karakteristisk citrus gin med lime og citron krydret med de aromatiske limeblade og den tropiske græsart citrongræs. En pikant citrusrig aroma med en behagelig eftersmag. Brug den i en klassisk G&T eller i de populære cocktails Gin Hass, Tom Collins, White lady eller Singapore Gin Sling.
    pdf_download_sm
  • Wild Moose Cocktail med Gin, mango og lemon er en færdigblandet cocktail, der er klar til servering. Flasken omrystes før brug, da den indeholder frisk mango. Nydes iskold, gerne med knuste isterninger. Smagsnoter: En klassisk kombination af den enebærkrydrede gin, den søde mango & den syrlige lime, giver en balanceret sød/syrlig cocktail med noter af aromatiske limeblade og citroner.
    pdf_download_sm
  • Wild Moose Cocktail med vodka, hyldeblomst og stikkelsbær er en færdigblandet cocktail, der er klar til servering. Flasken omrystes før brug, da den indeholder frisk ingefær. Nydes iskold, gerne med knuste isterninger. Smagsnoter: Kombinationen af de friske & syrlige stikkelsbær og de aromatiske hyldeblomster, giver en balanceret sød/syrlig cocktail med noter af rosmarin, ingefær & citron.
    pdf_download_sm
  • Wild Moose Cocktail med vodka, hyldeblomst og stikkelsbær er en færdigblandet cocktail, der er klar til servering. Flasken omrystes før brug, da den indeholder frisk ingefær. Nydes iskold, gerne med knuste isterninger. Smagsnoter: Kombinationen af de friske & syrlige stikkelsbær og de aromatiske hyldeblomster, giver en balanceret sød/syrlig cocktail med noter af rosmarin, ingefær & citron.
    pdf_download_sm
  • Som et kuriosum er denne hollandske Vodka opkaldt efter vores helt egen havneby Esbjerg, men med den lille detalje at det staves Esbjærg. Det er ikke kun navnet der er specielt, denne Vodka er utrolig blød og venlig, helt perfekt til alle de skønne drinks, men kan sagtens nydes rent.
  • Som et kuriosum er denne hollandske Vodka opkaldt efter vores helt egen havneby Esbjerg, men med den lille detalje at det staves Esbjærg. Denne version af Esbjærg Vodka er destilleret i en speciel kobber-kedel og det giver en helt uhørt blød og lækker vodka. Nyd den gerne solo og let afkølet, da en lidt højere temperatur fremhæver den skønne smag.
  • G I N & T O N I C G L Ø G G M E D K I R S E B Æ R EN FÆRDIGBLANDET GLØGG PÅ GIN, KINABARK, OG KIRSEBÆR MED EN ELEGANT OG HARMONISK KRYDRING, HVOR ALLE KRYDDERIERNE KOMMER TIL SIN RET. DENNE DYBRØDE VARIANT ER TILSMAGT MED KIRSEBÆR OG JULENS KRYDDERIER. VI BRUGER KANEL, NELLIKE,GRØN KARDEMOMME OG STJERNEANIS. KIRSEBÆRRENE GIVER EN BALANCERET FRUGTSMAG, DER HARMONERER FLOT MED GINEN.
    pdf_download_sm
  • Håndlavet Gin med en pikant kaffesmag Kaffebønnen vi bruger er den økologiske mørkristede Sidamo kaffebønne, der giver ginnen en blød og fløjlsagtig smag, med stor fylde, god sødme og friske noter af eksotiske frugter. Smager fantastisk med masser af is i en Kaffe Gin & Tonic. Mix 2 cl Wild Moose Kaffe Gin + en god Tonicvand og isterninger.
    pdf_download_sm
  • Wild Moose Sirup med karamel er velegnet til morgenmad, pandekager, yoghurt, desserter, kaffe og kolde drinks - prøv fx en Wild Moose iskaffe karamel. Wild Moose iskaffe karamel til 1 person - 2 dl kaffe (gerne kold) - 1 dl mælk (gerne sødmælk) - 1 spsk wild moose karamelsirup - 1 håndfuld isterninger - Top op med flødeskum Fremgangsmåde: Kom sirup og kaffe i et glas. Hæld mælken over og tilsæt isterninger. anret gerne med flødeskum.
    pdf_download_sm
  • WILD MOOSE KIRSEBÆRGIN BLIVER LAVET PÅ KOLDPRESSEDE SURKIRSEBÆR OGSÅ KALDET ’NORDENS DRUE’. BÆRENE GIVER VORES WILD MOOSE KIRSEBÆRGIN EN PIKANT OG KARAKTERISTISK FRUGTSMAG. PERFEKT AT SERVERE TIL DIN NÆSTE FEST ELLER BARE EN STILLE OG ROLIG AFTEN.
    pdf_download_sm
  • WILD MOOSE KIRSEBÆRLIKØR ER EN FANTASTISK LEDSAGER TIL JULENS RIS A LA MANDE, CHOKOLADE OG DESSERTER, MEN OGSÅ TIL VILDTRETTER OG TIL SMAGFULDE OSTE. DEN KAN OGSÅ MIXES MED HVIDVIN ELLER EN ISKOLD MOUSSERENDE TIL EN VELKOMSTDRINK ELLER SOM EN MILD LIKØR TIL KAFFEN ...
    pdf_download_sm
  • Wild Moose Sirup med kirsebær er velegnet til desserter og kolde drinks – prøv den fx som kirsebærsauce til ris a la mande eller til en kirsebær-mojito Wild Moose kirsebær mojito til 1 person - 3 cl lys rom evt. nimbus citrusrom - 3 cl wild moose kirsebærsirup - 2 cl ingefærshot - Saften fra 1/2 lime - Danskvand - Kirsebær og mynte til pynt Fremgangsmåde: Fyld knust is i et højt glas. Hæld rom, kirsebærsirup og limesaft over og top op med danskvand. Pynt med frisk mynte og et kirsebær.
    pdf_download_sm

Titel

Go to Top