• Denne lækre dessertvin kommer fra området Banyuls i de nordlige Pyrenæer i Frankrig på grænsen til Empordá i Catalonien - Spanien. Vinen er lavet som en forstærket vin – i stil med portvin, dog typisk med lavere alkohol. Reglerne for en Grand Cru er minimum 30 måneders lagring inden vinen frigives. Denne vin lagrer dog mindst 4 år. Vinen gærer og lagrer på fade i vinhusets kældre, og opnår derved en kompleksitet og holdbarhed, som man kun ser i f.eks. Sherry eller Madeira. En utrolig lækker duft af clementin, orangeskal, karamel og et touch af kaffe. Vinen har et let bid, der gør den særdeles velegnet som ledsager til desserter og chokolade - eller til blåskimmelost. pdf_download_sm
  • DENNE MOCKTAIL MED STIKKELSBÆR & HYLDEBLOMST ER KRYDRET MED HELE ENEBÆR, FRISKE KVISTE AF ROSMARIN, DER GIVER EN ”GINAGTIG” SMAG, KINABARK DER GIVER BITTERHED I FORM AF KININ (SOM OGSÅ BRUGES I TONIC) & LIDT INGEFÆR DER GIVER VARME. SALTET BALANCERER SMAGEN & SØDMEN.
    pdf_download_sm
  • APPELSINLIKØREN SMAGER FANTASTISK SOM AVEC MED MASSER AF IS, SOM LEDSAGER TIL EN GOD DESSERT, GERNE MED CHOKOLADE. DEN ER LIGELEDES OPLAGT TIL DE KLASSISKE DRINKS, MARGARITA, MAI TAI OG WHITE LADY
    pdf_download_sm
  • DENNE MOCKTAIL MED SØDE JORDBÆR ER KRYDRET MED HIBISCUS DER TILFØRER EN FORFRISKENDE & SYRLIG SMAG, AROMATISKE LIMEFRUGTER, CITRONGRÆS & LIMEBLADE, SAMT SECHUANPEBER DER GIVER CITRUSNOTER, VARME OG EN LILLE PRIKKENDE FORNEMMELSE ISTEDET FOR ALKOHOL. SALTET BALANCERER SMAGEN & SØDMEN.
    pdf_download_sm
  • Wild Moose Sirup med mango er velegnet til morgenmad, pandekager, yoghurt, desserter og kolde drinks - prøv fx en mango Mojito eller en Gin Hass. Gin Hass til 4 personer - 16 cl Gin - 8 cl Wild Moose Mangosirup - 1 stk. lime - 40 cl. Lemon sodavand - isterninger - evt. 1 stængel frisk mynte Fremgangsmåde: Kom gin, mangosirup og saften fra en halv lime i et glas og rør godt rundt. Tilføj isterninger og top op med lemon sodavand og pynt med limeskiver. (Alkoholfri - Undlad blot gin)
    pdf_download_sm
  • Wild Moose Sirup med kirsebær er velegnet til desserter og kolde drinks – prøv den fx som kirsebærsauce til ris a la mande eller til en kirsebær-mojito Wild Moose kirsebær mojito til 1 person - 3 cl lys rom evt. nimbus citrusrom - 3 cl wild moose kirsebærsirup - 2 cl ingefærshot - Saften fra 1/2 lime - Danskvand - Kirsebær og mynte til pynt Fremgangsmåde: Fyld knust is i et højt glas. Hæld rom, kirsebærsirup og limesaft over og top op med danskvand. Pynt med frisk mynte og et kirsebær.
    pdf_download_sm
  • Håndlavet Gin med en forfriskende smag af rabarber. De søde og letsyrlige jordbærrabarber koldpresses og tilsættes den destillerede gin sammen med et skud frisk ingefær. Det giver en fremragende duft og smag af dansk sommer og er perfekt til en Rabarber G&T eller en Rabarber Gin Sour
    pdf_download_sm
  • WILD MOOSE KIRSEBÆRLIKØR ER EN FANTASTISK LEDSAGER TIL JULENS RIS A LA MANDE, CHOKOLADE OG DESSERTER, MEN OGSÅ TIL VILDTRETTER OG TIL SMAGFULDE OSTE. DEN KAN OGSÅ MIXES MED HVIDVIN ELLER EN ISKOLD MOUSSERENDE TIL EN VELKOMSTDRINK ELLER SOM EN MILD LIKØR TIL KAFFEN ...
    pdf_download_sm
  • WILD MOOSE KIRSEBÆRGIN BLIVER LAVET PÅ KOLDPRESSEDE SURKIRSEBÆR OGSÅ KALDET ’NORDENS DRUE’. BÆRENE GIVER VORES WILD MOOSE KIRSEBÆRGIN EN PIKANT OG KARAKTERISTISK FRUGTSMAG. PERFEKT AT SERVERE TIL DIN NÆSTE FEST ELLER BARE EN STILLE OG ROLIG AFTEN.
    pdf_download_sm
  • Wild Moose Sirup med karamel er velegnet til morgenmad, pandekager, yoghurt, desserter, kaffe og kolde drinks - prøv fx en Wild Moose iskaffe karamel. Wild Moose iskaffe karamel til 1 person - 2 dl kaffe (gerne kold) - 1 dl mælk (gerne sødmælk) - 1 spsk wild moose karamelsirup - 1 håndfuld isterninger - Top op med flødeskum Fremgangsmåde: Kom sirup og kaffe i et glas. Hæld mælken over og tilsæt isterninger. anret gerne med flødeskum.
    pdf_download_sm
  • Wild Moose Sirup med karamel er velegnet til morgenmad, pandekager, yoghurt, desserter, kaffe og kolde drinks - prøv fx en Wild Moose mango martini. Wild Moose mango martini til 1 person - 4 cl Vodka (Vanille) - 3 cl Juice (mango Juice) - 1½ cl wild moose vanilleSirup - 1½ cl wild moose mangoSirup - 2 cl Lime - 1 skive lime til pynt - isterninger til shakeren Fremgangsmåde: Hæld alle ingredienserne op i en cocktail shaker – shake alle ingredienser hårdt i 30 sekunder. Servér cocktailen i et Martini-glas. Undgå isstykker og pynt med en skive lime.
    pdf_download_sm
  • KAFFELIKØREN SMAGER FANTASTISK SOM AVEC MED MASSER AF IS, SOM LEDSAGER TIL TIRAMISU ELLER ANDEN TUNG DESSERT, GERNE MED CHOKOLADE. DEN ER LIGELEDES OPLAGT TIL DE KLASSISKE DRINKS, WHITE RUSSIAN OG ESPRESSO MARTINI. PRØV DEN OGSÅ TIL EN KAFFE G&T
    pdf_download_sm
  • Wild Moose Sirup med rabarber er velegnet til morgenmad, pandekager, yoghurt, desserter og kolde drinks - prøv fx en Mojito eller en Rabarber Daiquiri. Rabarber Daiquiri til 4 personer - 3 dl lys rom - 2 dl Cointreau - 3 dl wild moose rabarbersirup - 1 sjat angostura bitter - 2-3 stk. lime - isterninger Fremgangsmåde: blend rom, Cointreau, Wild Moose sirup, Angostura, limesaft og isterninger. Server straks som en delikat, rød/ pink frozen cocktail
    pdf_download_sm
  • Håndlavet Gin med en pikant kaffesmag Kaffebønnen vi bruger er den økologiske mørkristede Sidamo kaffebønne, der giver ginnen en blød og fløjlsagtig smag, med stor fylde, god sødme og friske noter af eksotiske frugter. Smager fantastisk med masser af is i en Kaffe Gin & Tonic. Mix 2 cl Wild Moose Kaffe Gin + en god Tonicvand og isterninger.
    pdf_download_sm
  • G I N & T O N I C G L Ø G G M E D K I R S E B Æ R EN FÆRDIGBLANDET GLØGG PÅ GIN, KINABARK, OG KIRSEBÆR MED EN ELEGANT OG HARMONISK KRYDRING, HVOR ALLE KRYDDERIERNE KOMMER TIL SIN RET. DENNE DYBRØDE VARIANT ER TILSMAGT MED KIRSEBÆR OG JULENS KRYDDERIER. VI BRUGER KANEL, NELLIKE,GRØN KARDEMOMME OG STJERNEANIS. KIRSEBÆRRENE GIVER EN BALANCERET FRUGTSMAG, DER HARMONERER FLOT MED GINEN.
    pdf_download_sm

Titel

Go to Top