• Chablis oplevede i 2018 den bedste høst i 2 årtier. Den varme sommer og det stabile vejr i september gav mulighed for at starte høsten tidligere, og hele tiden høste de områder hvor modningen på druerne var optimal. Denne Chablis har en flot gylden farve og en bouquet af blomster og lyse frugter. I ganen er vinen rund, men frisk, med per- fekt afstemt syre. Perfekt til Skaldyr, fyldige fiskeretter og lyst kød.
    pdf_download_sm
  • Vi kan her præsentere en flot bordeaux vin i klassekvalitet. Dyb intens rubinrød farve. Aroma af Kirsebær Læder og et let strejf af vanilie. Smagen er frugttæt og fyldig - med elegante, modne bærnuancer som solbær og kirsebær samt dybe egenoter. Vinen er godt struktureret med en stor koncentration af modne frugter og med en meget lang eftersmag. Alt i alt en fremragende vin i perfekt balance mht. frugt-intensitet, tanniner og fad. Kan evt. dekanteres før serveringen. Perfekt til oksekød, vildt, lammekød samt til gode modne oste. pdf_download_sm
  • Klar, lys rosévin med skøn aroma af røde frugter, jordbær, let krydret med god mineralitet. Smagen er rund og behagelig med noter af røde frugter og let krydret. En vidunderlig aperitif og god akkompagnement til pålæg, salater, grillet kød, fondue, raclette og bløde oste.
    pdf_download_sm
  • Denne smukke hvide flaske er illustreret af Missy, en ung, lovende kunstner fra Strass- bourg. En smuk fortolkning af den franske natur. Fine bobler, lækre frugtagtige noter af æble og pære. Pirrende smag med intens friskhed. Kan nydes til skaldyr, forretter, snacks, Aperitif eller i cocktails FÅ EN UNIK OPLEVELSE OG SERVER ICE CATTIN I ET STORT VINGLAS MED 3 ISTERNINGER. SPICE DEN OP MED EN SKIVE LIME OG ET ENKELT MYNTEBLAD!
    pdf_download_sm
  • Denne smukke hvide flaske er illustreret af Missy, en ung, lovende kunstner fra Strassbourg. En smuk fortolkning af den franske natur. Romantisk farve med fine bobler, friske noter af hindbær, jordbær og et hint af limeskal Kan nydes til forretter, snacks, Aperitif eller i cocktails. FÅ EN UNIK OPLEVELSE OG SERVER ICE CATTIN ROSÈ I ET STORT VINGLAS MED 3 ISTERNINGER.
    pdf_download_sm
  • Sancerre er et ikonisk vinområde i den øvre Loire dal. Området er kendt for sine fornemme hvidvin, lavet på Sauvignon Blanc druen. Denne dejlige Sancerre er en typisk Sancerre med skøn fylde fra Sauvignon druen. Frisk med en vidunderlig syrlighed. En yderst værdig repræsentant for Loire området. Lækker sag i lille flaske. Perfekt til fiskeretter, skaldyr eller til den kolde buffet. pdf_download_sm
  • En vin med en flot dyb rød nuance. Vinen har en enestående koncentration med stor dybde. Aroma af solbær, mørke frugter samt en elegant vanilleduft. En meget fyldig og tæt vin med virkelig god koncentration af tætpakket dyb og moden frugt - solbær og brombær. En flot vin med en lang eftersmag. Perfekt oksekød, vildt, lammekød samt til gode modne oste pdf_download_sm
  •   2014 er et fantastisk godt år i Bordeaux. Petit Mangot Grand Cru er i denne årgang markant mere tæt, rig og frugtintens. Duften er intens med modne mørke bær samt et strejf af solbær, brombær og fad.Stor kraftfuld smag med fine elementer af blommesødme og solbær, der elegant matcher det velintegrerede egefad. En stor vin, der også kan klare at blive gemt i kælderen i 5-8 år.Perfekt til oksekød, vildt, lammekød og til medium kraftige oste. pdf_download_sm
  • Bourgogne regnes som et af de mest interessante områder i Frankrig, når vi taler om de helt store topvine. Bourgogne Jules Descombins har en elegant, frisk og frugtrig stil - med fine elementer af jordbær og hindbær. Perfekt til kylling, pastaretter, vildt, milde oste pdf_download_sm
  • Bourgogne regnes som det absolut bedste område i Frankrig, når vi taler om gode madvine på Chardonnay-druen. Bourgogne Jules Descombins har en flot ren og frisk stil - med både god lille fedme og fine mineralske elementer. Vinen afsluttes af en lang og intens eftersmag. Perfekt til fisk, skaldyr, fyldige supper samt lyst kød. pdf_download_sm
  • Chateau Le Vieux Serestin er en såkaldt Cru Artisan ejendom. Dvs. slottet er med i den eksklusive klub af kun 44 slotte i Bordeaux der har fået denne klassifikation. For at få denne ære skal slottet stå for hele produktionen af vinen, fra jord til flaske. Chateau Le Vieux Serestin er ejet af Castet familien siden 1982 og efter mange års intensiv arbejde fik slottet Cru Artisan klassifikationen i 2005. Den megen omhu kan smages i denne skønne Medoc vin, der er baseret på det kendte Bordeaux blend, med et pift af Petit Verdot druen, der giver god saft og kraft. En blød og rund vin med god krop og noter af røde frugter, dejlig krydret smag afrundet af let eg. Perfekt til den gode bøf, grillet mad og modne oste. pdf_download_sm
  • En vin opkaldt efter en Pave! Pave Clement V (1264 - 1314) flyttede pavesædet fra Rom til Avignon i Frankrig og forædlede vinproduktionen i området Derved opstod navnet Châteauneuf du Pape. Udover det pavelige navn på denne vin er det tilmed en charmerende Côtes du Rhône, med alle de skønne kvaliteter der kendetegner gode CDR vine. Skøn frugt og stor krop, med masser af mørke bær i smagen. Vin der fungerer perfekt med fyldige kød-retter, grillet kød og gode bøffer. pdf_download_sm
  • Le Pigeonnier er en vin, der produceres i landsbyen Richerenches i Enclave des Papes regionen. Richerenches er bredt kendt som trøffel land, og denne region er faktisk Europas mest frugtbare jord til trøfler. Vinstokkene er plantet på terrasser, der producerer vine af stor aromatisk karakter med silkeagtige tanniner. Dyb granat rød vin med frisk frugt og krydrede noter, en kompleks bouquet. En rig og velafbalanceret vin. Ideel til vildt og fjerkræ, bløde oste. Kan også bruges til chokolade desserter. pdf_download_sm
  • En helt unik Alsace Riesling, lavet på gamle vinstokke (Vieilles Vignes). En ekstra fyldig riesling, med komplekse noter og god mineralitet, virkelig en vin for feinschmeckere. En gastronomisk vin, der er perfekt til sammenkogte retter, ovnbagt kylling, fyldige fiskeretter samt gode oste. pdf_download_sm
  • Vi har fundet denne lækkerbisken på en berigende tur til det skønne Alsace. Let liflig lækker. En boblende prisbelønnet charmetrold. Skabt til fest og farver, men også til romantisk hygge. Smagen er forfriskende med en smule kant. Aromaen har friske noter af grønne æbler og hvide blomster. Fine små bobler giver en cremet fornemmelse. Perfekt til aperitif, fisk- og skaldyrsretter, men er også dejlig til f.eks. æble-pie. pdf_download_sm