•   Markant og intens vin, der smager af ægte Cru Classe. Dyb intens rubinrød farve. Aroma af vanilje, kanel, rosmarin, ingefær og tørre moden frugt. Smagen er frugttæt og fyldig - med elegante, modne bærnuancer som solbær og kirsebær. Vinen er godt struktureret med en stor koncentration af modne frugter og med en meget lang eftersmag. Alt i alt en fremragende vin i perfekt balance mht. frugt-intensitet, tanniner og fad. Perfekt til oksekød, vildt, lammekød samt til gode modne oste pdf_download_sm
  • En vin med en flot dyb rød nuance. Vinen har en enestående koncentration med stor dybde. Aroma af solbær, mørke frugter samt en elegant vanilleduft. En meget fyldig og tæt vin med virkelig god koncentration af tætpakket dyb og moden frugt - solbær og brombær. En flot vin med en lang eftersmag. Perfekt oksekød, vildt, lammekød samt til gode modne oste pdf_download_sm
  • 2012 er et godt Bordeaux år! Petit Mangot Grand Cru er i denne årgang dejlig tæt, rig og frugtintens.  Duften er intens med modne mørke bær samt et strejf af solbær, brombær og fad. Stor kraftfuld smag med fine elementer af blommesødme og solbær, der elegant matcher det velintegrerede egefad. En stor vin der kan drikkes nu, men kan fint klare at blive gemt i kælderen i 5-8 år. Perfekt til oksekød, vildt, lammekød og til medium kraftige oste. pdf_download_sm
  • Bourgogne regnes som et af de mest interessante områder i Frankrig, når vi taler om de helt store topvine. Bourgogne Jules Descombins har en elegant, frisk og frugtrig stil - med fine elementer af jordbær og hindbær. Perfekt til kylling, pastaretter, vildt, milde oste pdf_download_sm
  • Bourgogne regnes som det absolut bedste område i Frankrig, når vi taler om gode madvine på Chardonnay-druen. Bourgogne Jules Descombins har en flot ren og frisk stil - med både god lille fedme og fine mineralske elementer. Vinen afsluttes af en lang og intens eftersmag. Perfekt til fisk, skaldyr, fyldige supper samt lyst kød. pdf_download_sm
  • Chateau Le Vieux Serestin er en såkaldt Cru Artisan ejendom. Dvs. slottet er med i den eksklusive klub af kun 44 slotte i Bordeaux der har fået denne klassifikation. For at få denne ære skal slottet stå for hele produktionen af vinen, fra jord til flaske. Chateau Le Vieux Serestin er ejet af Castet familien siden 1982 og efter mange års intensiv arbejde fik slottet Cru Artisan klassifikationen i 2005. Den megen omhu kan smages i denne skønne Medoc vin, der er baseret på det kendte Bordeaux blend, med et pift af Petit Verdot druen, der giver god saft og kraft. En blød og rund vin med god krop og noter af røde frugter, dejlig krydret smag afrundet af let eg. Perfekt til den gode bøf, grillet mad og modne oste. pdf_download_sm
  • Produktionen startede helt tilbage i 1717 og vinstokkene er min. 50 år gamle. Fremragende vin med en smuk granatrød farve. En intens duft, der tager os med til et frugtintens univers med modre røde bær, et elegant strejf af krydderi samt fine animalske toner. Stor kompleks og intens vin med en lang intens eftersmag og en flot balance mellem den tætte modne frugt og vaniljlenoter fra de 12 mdr. lagring på egefade. Perfekt til kraftige kødretter med intens tilbehør, grillet kød, samt til gode medium kraftige oste. pdf_download_sm
  • En vin opkaldt efter en Pave! Pave Clement V (1264 - 1314) flyttede pavesædet fra Rom til Avignon i Frankrig og forædlede vinproduktionen i området Derved opstod navnet Châteauneuf du Pape. Udover det pavelige navn på denne vin er det tilmed en charmerende Côtes du Rhône, med alle de skønne kvaliteter der kendetegner gode CDR vine. Skøn frugt og stor krop, med masser af mørke bær i smagen. Vin der fungerer perfekt med fyldige kød-retter, grillet kød og gode bøffer. pdf_download_sm
  • Le Pigeonnier er en vin, der produceres i landsbyen Richerenches i Enclave des Papes regionen. Richerenches er bredt kendt som trøffel land, og denne region er faktisk Europas mest frugtbare jord til trøfler. Vinstokkene er plantet på terrasser, der producerer vine af stor aromatisk karakter med silkeagtige tanniner. Dyb granat rød vin med frisk frugt og krydrede noter, en kompleks bouquet. En rig og velafbalanceret vin. Ideel til vildt og fjerkræ, bløde oste. Kan også bruges til chokolade desserter. pdf_download_sm
  • En helt unik Alsace Riesling, lavet på gamle vinstokke (Vieilles Vignes). En ekstra fyldig riesling, med komplekse noter og god mineralitet, virkelig en vin for feinschmeckere. En gastronomisk vin, der er perfekt til sammenkogte retter, ovnbagt kylling, fyldige fiskeretter samt gode oste. pdf_download_sm
  • Vi har fundet denne lækkerbisken på en berigende tur til det skønne Alsace. Let liflig lækker. En boblende prisbelønnet charmetrold. Skabt til fest og farver, men også til romantisk hygge. Smagen er forfriskende med en smule kant. Aromaen har friske noter af grønne æbler og hvide blomster. Fine små bobler giver en cremet fornemmelse. Perfekt til aperitif, fisk- og skaldyrsretter, men er også dejlig til f.eks. æble-pie. pdf_download_sm
  • Stor Alsace rødvin baseret på Pinot Noir. Har ligget 12 mdr. på egefade, hvilket giver en silkeblød vin med venlige tanniner og spændende noter af herbes de provence rydderier afrundet med vanilje fra fadet. Virkelig en fornem repræsentant for Pinot Noir fra Alsace. Perfekt til ikke for krydrede kødretter, vildt og modne oste. pdf_download_sm
  • title-medaille-or-700x200 Denne gastronomiske kraftkarl fandt vi på en berigende tur til Alsace. En vin der tager dig på en mental rejse via sine eksotiske aromaer af tropisk frugt især kærlighedsfrugt og mango, fint balanceret med noter af friske urter. Stor rund krop med fin struktur og en lang frisk finish. Vinen fungerer perfekt til asiatiske retter, herunder thai- og karry-retter, men også til foie gras og stærke oste. pdf_download_sm
  • Denne prisbelønnede aroma-bombe fandt vi på en berigende tur til Alsace. Vinene er halv-tør og kompleks med røgede og frugtagtige noter. Eftersmagen er frisk og opkvikkende. Perfekt til aperitif, lyst kød og lette sammenkogte retter. pdf_download_sm
  • Denne sprøde Riesling blev fundet på en berigende tur til det skønne Alsace. Riesling er den mest berømte tørre vin fra Alsace og denne vin er en fornem repræsentant for Alsace Riesling, med sin elegance og finesse. En dejlig frisk og tør vin med mineralske noter af grapefrugt. Perfekt til fisk og skaldyr samt lyst kød og gedeost. Eller måske den klassiske Alsace-ret surkål! pdf_download_sm