• Barbaresco er Barolos “lillebror” og naboregion. Ligesom Barolo laves vinen på Nebbiolo druen og kvaliteten nærmer sig Barolo. Denne Barbaresco kommer fra Sperone Familien der har lavet premium vin i fire generationer. Vinen er modnet 2 år på 20% nye egefade og 3 måneder på flaske før den frigives. Elegant og aromatisk vin med noter af tørrede blomster og røde frugter. Fine tanniner og god syre skaber en helstøbt vin. pdf_download_sm
  • Barolo er kongernes vin og vinens konge, det ypperste Italien kan tilbyde. Denne Barolo kommer fra Sperone Familien der har lavet premium vin i fire generationer. Vinen er modnet 3 år på 20% nye egefade og 3 måneder på flaske før den frigives. Dejlig aromatisk vin med noter af tørret frugt og sort peber. Stor rank krop, med livlig mund og tør eftersmag. pdf_download_sm
  • At lave god Pinot Noir er en kunst, da druen har tynd skal, hvilket gør den mindre hårdfør og derfor kræver det helt rigtige klima og nænsom behandling i vinifikationen. Denne Pinot Noir er skabt af Sperone familien, der har lavet premium vin i Piemonte i fire generationer. Den er et bevis på at med know how og tålmodighed, kan man lave god Pinot Noir i en region, der ellers mest er kendt for vinens konge, Barolo. Elegant, let og aromatisk vin, med skønne noter af kirsebær, jordbær og hindbær. Vinen er tør i munden og har silkebløde tanniner. pdf_download_sm
  • Ligesom den kendte ASTi, er denne vin lavet på Moscato druen, det giver en dejlig boblevin med masser af mousse og en frisk smag, der slukker tørsten. Den har sødme, men har også en fin syre, der giver balance. Vinen vil være sagen til studentergildet eller sommerfesten og med sine kun 7% alkohol, er den nem at holde af. Forfriskende og forførende, skøn som aperitif, til lette salater eller som terrassevin. pdf_download_sm
  • Ligesom den kendte ASTi, er denne vin lavet på Moscato druen, det giver en dejlig rosé boblevin med masser af mousse og en liflig smag af solmodne bær. Den har sødme, men har også en fin syre, der giver balance. Vinen vil være sagen til studentergildet eller sommerfesten og med sine kun 7% alkohol, er den nem at holde af. Forfriskende og forførende, skøn som aperitif, til lette salater eller som terrassevin. pdf_download_sm
  • Soave er navnet på et berømt italiensk DOC, der strækker sig ud over bjergsiderne ved Verona. Det er også navnet på en berømt hvidvinsblanding, der altid indeholder Garganega og Trebbiano de Soave druer. Denne Soave er lavet af det berømte ”Amarone-hus” Tenuta Sant’Antonio, hvor Castagnedi brødrenes vision har været at lave en frugtrig og super-frisk hvidvin, hvilket er lykkes til fulde. Monti Garbi Soave har god fylde og lige tilpas sødme, med masser af livlig frugtsmag med noter af æble, citrus, friske mandler og mineraler. Vinen skal helst nydes ung for at den dejlige friskhed kommer til sin ret. En vin der er skøn at dele med en man holder af eller som aperitif, samt til fisk og skaldyr.
  • Saftig, indbydende og frugttæt – en italiensk charmør med krop. Bred smagspalette med noter af mørke bær, krydderurter, blommer og et strejf af vanilje. En vin der er som skabt, til at dele med en man holder af. Skøn til alt fra pizza til fyldige kødretter og simremad.
  • For at fejre årstallet 1998, hvor 3’ generation overtager vinhuset, har de kreeret denne unikke “Terza Generazione” vin. Der er virkelig kælet for denne vin, smagen er stor og kraftig og flasken er i en kaliber for sig selv. En vin der vækker opsigt, hvor den præsenteres! Druerne kommer fra Puglia, nærmere betegnet Mandurien, der er et af de tørreste egne i Italien og denne vin nærmest emmer af den Syditalienske sol. Den meget mørke vin byder på en skøn bouquet af modne bær, blommer, vanilje samt et strejf af mineraler. Smagen er stor og muskuløs, også pga. den høje alkohol procent. Den lange eftersmag er rig på moden bærfrugt. Perfekt til rødt kød og kraftige kødretter samt modne oste.
  • 25023_priser Flot koncentreret luksus Amarone. Der produceres kun 15.000 fl. af denne topvin, som kommer fra Monti Garbi distriktet 300m. over havet. Fadlagres hele 3 år på nye franske 500 liters egefade. Aromaer af vilde bær, vanilje, elegant lakrids, sort peber, tobak, krydderier og chokolade. Smagen er velafbalanceret, meget frugtrig, intens, vedvarende, fyldig og robust. Kan gemmes min. 5-8 år. Perfekt til grillet rødt kød, braiseret kød, oksestege fuglevildt, faste, modne oste samt retter med nødder og mandler. pdf_download_sm
  • Elegant duft med strejf af viol og kirsebær. Druerne er håndhøstede under perfekte forhold. Fuldendt smag af solmodne hindbær og kirsebær. Fadlagret i 8-10 mdr. på store egefade. Dejlig Toscanavin med flot balance mellem intens frugt og elegant fad. Perfekt til: Toscana skinke, salami samt rødt kød.   pdf_download_sm
  • 25021_prize 25021 - trækasse Fantastisk rig og koncentreret enkeltmarks Amarone. Vinstokkene er 40 år gl. Der produceres kun 4000 fl. af denne topvin, der kommer fra Monti Garbi distriktet 300 m. over havet. Fadlagres 3 år på nye franske 500 liters egefade. Herefter modnet 4 år på flaske. Kan gemmes i 20-25 år! Intens duft af modne kirsebær, blommer, kanel og vanille. Virkelig stor og koncentreret smag med nuancer af modne bær, mandler, chokolade, ristet hasselnød samt blød og tæt frugt. Perfekt til grillet rødt kød, braiseret kød, oksestege med intense saucer, fuglevildt, faste og modne oste. pdf_download_sm
  • 25024_txt 25024_prizes Intens og kraftfuld luksus Amarone. Vinen kommer fra marker i Monti Garbi distriktet 300 m. over havet. Fadlagret 2 år på nye franske 500 liters egefade. Aromaer af mørkerøde vilde bær, elegant lakrids, sort peber samt strejf af chokolade. Smagen er velafbalanceret, frugtrig og afrundet. Intens, fyldig vedvarende og tæt frugtkoncentration. Kan gemmes min. 5-8 år. Perfekt til: grillet rødt kød, stegte kødretter samt faste og modne oste. pdf_download_sm
  • En ægte Amarone lavet på tørrede druer og lagret min. 18 mdr. på egefade. Intens rubinrød farve med granatrøde nuancer. Noter af brombær og sort kirsebær marmelade, med et krydret strejf af kandiseret frugt. Fyldig og stærk struktur der bygger på modne frugter, ledsaget af duftende krydderier, chokolade og kaffe. Perfekt til stærke retter og vildt. pdf_download_sm
  • En ripasso betegnes ofte som en “lille Amarone”. Den har da også flere fællestræk, bl.a. de tørrede druer og de samme druesorter. Intens Rubinrød med noter af overmodne røde frugter og orientalske krydderier. Rig, struktureret og vedholdende, med en god balance mellem frugt og tannin. Perfekt til rødt kød, stegt kød og oste. pdf_download_sm
  • robert_parker_89_web Intens og fyldig luksus Ripasso. Vinen kommer fra marker i Monti Garbi distriktet 300 m. over havet. Fadlagret 15-16 mdr. på franske 500 liters egefade. Vinen har fine aromaer af rød frugt samt modne kirsebær. Vinen har en kraftfuld, afrundet og fyldig eftersmag. Perfekt til pastaretter i klassisk italiensk stil. Grillet eller stegt kød samt faste oste. pdf_download_sm