• Chateau Le Vieux Serestin er en såkaldt Cru Artisan ejendom. Dvs. slottet er med i den eksklusive klub af kun 44 slotte i Bordeaux der har fået denne klassifikation. For at få denne ære skal slottet stå for hele produktionen af vinen, fra jord til flaske. Chateau Le Vieux Serestin er ejet af Castet familien siden 1982 og efter mange års intensiv arbejde fik slottet Cru Artisan klassifikationen i 2005. Den megen omhu kan smages i denne skønne Medoc vin, der er baseret på det kendte Bordeaux blend, med et pift af Petit Verdot druen, der giver god saft og kraft. En blød og rund vin med god krop og noter af røde frugter, dejlig krydret smag afrundet af let eg. Perfekt til den gode bøf, grillet mad og modne oste. pdf_download_sm
  • En vin opkaldt efter en Pave! Pave Clement V (1264 - 1314) flyttede pavesædet fra Rom til Avignon i Frankrig og forædlede vinproduktionen i området Derved opstod navnet Châteauneuf du Pape. Udover det pavelige navn på denne vin er det tilmed en charmerende Côtes du Rhône, med alle de skønne kvaliteter der kendetegner gode CDR vine. Skøn frugt og stor krop, med masser af mørke bær i smagen. Vin der fungerer perfekt med fyldige kød-retter, grillet kød og gode bøffer. pdf_download_sm
  • En elegant frisk hvidvin i en let drikkelig stil. Laroche er mest kendt for deres flotte vine fra Chablis. Firmaet bruger samme ekspertise, når de producerer deres Sydfranske serie under perfekte høstforhold. Vinen er frisk med skønne noter af citrus og eksotisk palette, dejlig blød i ganen. Perfekt som aperitif, fisk eller skaldyr, sushi samt til f.eks. gedeost. pdf_download_sm
  • Nyeste skud på Verosso stammen er en fornem økologisk version af den populære Verosso vin. En vin der er kælet for gennem hele processen. De økologisk dyrkede druer presses nænsomt og lagres på egefade. Det kan smages i den dejlige afrundede smag, med god intensitet, der næsten minder om en let Amarone. Intens frugtrig og meget fyldig vin med fine nuancer af mørke bær, tørrede frugter samt sød lakrids. Eftersmagen er balanceret med en elegant sødme, der er flot integreret med vaniljenoter fra egefadet. Perfekt til diverse retter af oksekød, lam samt cremede oste. pdf_download_sm
  • Det argentinske hus Staphyle har lavet denne velsmagende premium vin. Huset ligger lige syd for den kendte region Mendoza, i den gamle underregionen Luján de Cuyo, som er kendt for at være der, det hele startede, altså den ældste vinregion i Argentina. Vinen har en mørkrød næsten violet farve, med en duft af modne blommer og varme kirsebær samt vanilje. Staphyle Premium Malbec er lagret 8 måneder på franske egefade. Smagen er velafbalanceret med bløde taniner og dyb struktur. En vin der kan gemmes. Kan med fordel decanteres! Velegnet til Grillet - stegt eller braiseret rødt kød, andebryst, vildt, krydrede pastaretter og kraftige oste pdf_download_sm
  •   Vastago de GEA er produceret af et meget stilfuldt vinhus ved navn Staphyle. Huset ligger lige syd for den kendte region Mendoza, i den gamle underregionen Luján de Cuyo, som er kendt for at være der, det hele startede, altså den ældste vinregion i Argentina. Vinen har en intens rubinrød farve med en violet tone og aroma af saftige blommer, friske kirsebær og syltetøj. Kaffe og chokolade noter giver vinen kant. Vinen har balancerede tanniner og bløde noter af vanille fra de franske egefade. Bør decanteres! Perfekt til Grillet - stegt eller braiseret rødt kød, andebryst, vildt og kraftige oste. pdf_download_sm