• Vidunderlig Sydafrikansk Sauvignon Blanc, der er høstet på en vinmark i Devon Valley nær Stellenbosch. Vinmarken ligger ved en stor dam i bunden af dalen, som ofte i forårs- og sommermorgenerne ligger indsvøbt i tåge. Dette resulterer i en modningstemperatur 5 grader under vinmarker, der er beliggende højere oppe, hvilke giver en længere modningsperiode. Resultatet er dejlige saftige og sunde druer. Druerne håndplukkes, når de opnår optimal modenhed. Vinen er fyldig og tør med en velafbalanceret syre. Smag af tropiske friske frugter med noter af asparges og figner. Nydes nu for optimalt udbytte af den rene frugt. Perfekt til fisk og skaldyr samt på terrassen. pdf_download_sm
  • 26832_prizes Shirazzo - Det perfekte match! Forestil dig blæksorte og fuldmodne Shiraz-druer fra Sydafrika – blandet med de bedste fremstillingsmetoder fra Italien. Så er du på sporet! Det helt rigtige mix af Sydafrikas varme klima med intense og solmodne vine - blandet med klassisk produktionsstil, som især Italien er kendt for. For at opnå en markant fyldigere vin med mørk og intens blød frugt kombineret med blomme, sveske samt et strejf af vanille, har man brugt tørrede druer. Dette giver både højere alkohol procent, flere intense smagsstoffer, lidt mere rundhed – og generelt: Mere af det hele! Shirazzo er selvfølgelig et oplagt valg, når grillen er kørt i stilling i sommervarmen. Den viser måske endnu bedre sine velproportionerede ”muskler” hen på efteråret til simre- og intense kødretter - og gerne til det klassiske danske julebord. pdf_download_sm
  • Skøn Sydafrikansk rødvin, der er høstet på udvalgte vinmarker i Devon Valley nær Stellenbosch. Når druerne er optimalt modne, bliver de håndplukkede og herefter afstilkede. Efter 7 dages fermentering i åbne tanke presses druerne i traditionelle kurve. Lagrer 12 måneder på specielt udvalgte egefade. (80 % franske og 20 % amerikanske) Vinen har en smuk dyb mørk blomme farve. Smagen har karakter af modne bær smukt komplementeret af vanille med let krydret smag. Vinen har en fyldig og afrundet eftersmag. Nydes til rødt kød, lam og stegt/grillet fjerkræ samt til modne oste. pdf_download_sm