Håndlavet velsmagende jomfruhummersuppe fra
HORNEKS ODDE
-
Wild Moose Cocktail med vodka, hyldeblomst og stikkelsbær er en færdigblandet cocktail, der er klar til servering. Flasken omrystes før brug, da den indeholder frisk ingefær. Nydes iskold, gerne med knuste isterninger. Smagsnoter: Kombinationen af de friske & syrlige stikkelsbær og de aromatiske hyldeblomster, giver en balanceret sød/syrlig cocktail med noter af rosmarin, ingefær & citron.
-
Wild Moose Cocktail med Gin, mango og lemon er en færdigblandet cocktail, der er klar til servering. Flasken omrystes før brug, da den indeholder frisk mango. Nydes iskold, gerne med knuste isterninger. Smagsnoter: En klassisk kombination af den enebærkrydrede gin, den søde mango & den syrlige lime, giver en balanceret sød/syrlig cocktail med noter af aromatiske limeblade og citroner.
-
Håndlavet Gin med en forfriskende citrussmag En forfriskende og karakteristisk citrus gin med lime og citron krydret med de aromatiske limeblade og den tropiske græsart citrongræs. En pikant citrusrig aroma med en behagelig eftersmag. Brug den i en klassisk G&T eller i de populære cocktails Gin Hass, Tom Collins, White lady eller Singapore Gin Sling.
-
Wild Moose Cocktail med vodka, hyldeblomst og stikkelsbær er en færdigblandet cocktail, der er klar til servering. Flasken omrystes før brug, da den indeholder frisk ingefær. Nydes iskold, gerne med knuste isterninger. Smagsnoter: Kombinationen af de friske & syrlige stikkelsbær og de aromatiske hyldeblomster, giver en balanceret sød/syrlig cocktail med noter af rosmarin, ingefær & citron.
-
G I N & T O N I C G L Ø G G M E D K I R S E B Æ R EN FÆRDIGBLANDET GLØGG PÅ GIN, KINABARK, OG KIRSEBÆR MED EN ELEGANT OG HARMONISK KRYDRING, HVOR ALLE KRYDDERIERNE KOMMER TIL SIN RET. DENNE DYBRØDE VARIANT ER TILSMAGT MED KIRSEBÆR OG JULENS KRYDDERIER. VI BRUGER KANEL, NELLIKE,GRØN KARDEMOMME OG STJERNEANIS. KIRSEBÆRRENE GIVER EN BALANCERET FRUGTSMAG, DER HARMONERER FLOT MED GINEN.
-
Håndlavet Gin med en pikant kaffesmag Kaffebønnen vi bruger er den økologiske mørkristede Sidamo kaffebønne, der giver ginnen en blød og fløjlsagtig smag, med stor fylde, god sødme og friske noter af eksotiske frugter. Smager fantastisk med masser af is i en Kaffe Gin & Tonic. Mix 2 cl Wild Moose Kaffe Gin + en god Tonicvand og isterninger.
-
Wild Moose Sirup med rabarber er velegnet til morgenmad, pandekager, yoghurt, desserter og kolde drinks - prøv fx en Mojito eller en Rabarber Daiquiri. Rabarber Daiquiri til 4 personer - 3 dl lys rom - 2 dl Cointreau - 3 dl wild moose rabarbersirup - 1 sjat angostura bitter - 2-3 stk. lime - isterninger Fremgangsmåde: blend rom, Cointreau, Wild Moose sirup, Angostura, limesaft og isterninger. Server straks som en delikat, rød/ pink frozen cocktail
-
Wild Moose Sirup med karamel er velegnet til morgenmad, pandekager, yoghurt, desserter, kaffe og kolde drinks - prøv fx en Wild Moose mango martini. Wild Moose mango martini til 1 person - 4 cl Vodka (Vanille) - 3 cl Juice (mango Juice) - 1½ cl wild moose vanilleSirup - 1½ cl wild moose mangoSirup - 2 cl Lime - 1 skive lime til pynt - isterninger til shakeren Fremgangsmåde: Hæld alle ingredienserne op i en cocktail shaker – shake alle ingredienser hårdt i 30 sekunder. Servér cocktailen i et Martini-glas. Undgå isstykker og pynt med en skive lime.
-
Wild Moose Sirup med karamel er velegnet til morgenmad, pandekager, yoghurt, desserter, kaffe og kolde drinks - prøv fx en Wild Moose iskaffe karamel. Wild Moose iskaffe karamel til 1 person - 2 dl kaffe (gerne kold) - 1 dl mælk (gerne sødmælk) - 1 spsk wild moose karamelsirup - 1 håndfuld isterninger - Top op med flødeskum Fremgangsmåde: Kom sirup og kaffe i et glas. Hæld mælken over og tilsæt isterninger. anret gerne med flødeskum.
-
Wild Moose Sirup med kirsebær er velegnet til desserter og kolde drinks – prøv den fx som kirsebærsauce til ris a la mande eller til en kirsebær-mojito Wild Moose kirsebær mojito til 1 person - 3 cl lys rom evt. nimbus citrusrom - 3 cl wild moose kirsebærsirup - 2 cl ingefærshot - Saften fra 1/2 lime - Danskvand - Kirsebær og mynte til pynt Fremgangsmåde: Fyld knust is i et højt glas. Hæld rom, kirsebærsirup og limesaft over og top op med danskvand. Pynt med frisk mynte og et kirsebær.