
-
Denne lækre dessertvin kommer fra området Banyuls i de nordlige Pyrenæer i Frankrig på grænsen til Empordá i Catalonien - Spanien. Vinen er lavet som en forstærket vin – i stil med portvin, dog typisk med lavere alkohol. Reglerne for en Grand Cru er minimum 30 måneders lagring inden vinen frigives. Denne vin lagrer dog mindst 4 år. Vinen gærer og lagrer på fade i vinhusets kældre, og opnår derved en kompleksitet og holdbarhed, som man kun ser i f.eks. Sherry eller Madeira. En utrolig lækker duft af clementin, orangeskal, karamel og et touch af kaffe. Vinen har et let bid, der gør den særdeles velegnet som ledsager til desserter og chokolade - eller til blåskimmelost.
-
En helt unik Gin. Boomsma Dry Gin er kåret til verdens flotteste Gin-flaske og smagsvinder ved World Drinks Awards 2017, sølv ved spirits challenge 2020 samt bedste hollandske ved World Gin Award, bronze ved IWSC, og guld ved European Spirits Challenge alle i 2021. Bag Boomsma Dry Gin er mange års erfaring med urter og Gin. Den avancerede kobber-destillering er også med til at give en Gin i verdensklasse. Boomsma Dry Gin er smagfuld og aromatisk med en rig, krydret smag med noter af citrusfrugter. Eft ersmagen er dejlig varm med smag af ensian og lakrids. Boomsma Dry Gin smager dejlig solo, men er også perfekt til skønne ginblandinger. Prøv eks. Boomsma Dry Gin med kvalitets Tonic, en drink man ikke glemmer!
-
Som et kuriosum er denne hollandske Vodka opkaldt efter vores helt egen havneby Esbjerg, men med den lille detalje at det staves Esbjærg. Denne version af Esbjærg Vodka er destilleret i en speciel kobber-kedel og det giver en helt uhørt blød og lækker vodka. Nyd den gerne solo og let afkølet, da en lidt højere temperatur fremhæver den skønne smag.
-
G I N & T O N I C G L Ø G G M E D K I R S E B Æ R EN FÆRDIGBLANDET GLØGG PÅ GIN, KINABARK, OG KIRSEBÆR MED EN ELEGANT OG HARMONISK KRYDRING, HVOR ALLE KRYDDERIERNE KOMMER TIL SIN RET. DENNE DYBRØDE VARIANT ER TILSMAGT MED KIRSEBÆR OG JULENS KRYDDERIER. VI BRUGER KANEL, NELLIKE,GRØN KARDEMOMME OG STJERNEANIS. KIRSEBÆRRENE GIVER EN BALANCERET FRUGTSMAG, DER HARMONERER FLOT MED GINEN.
-
Håndlavet Gin med en forfriskende citrussmag En forfriskende og karakteristisk citrus gin med lime og citron krydret med de aromatiske limeblade og den tropiske græsart citrongræs. En pikant citrusrig aroma med en behagelig eftersmag. Brug den i en klassisk G&T eller i de populære cocktails Gin Hass, Tom Collins, White lady eller Singapore Gin Sling.
-
Håndlavet Gin med en pikant kaffesmag Kaffebønnen vi bruger er den økologiske mørkristede Sidamo kaffebønne, der giver ginnen en blød og fløjlsagtig smag, med stor fylde, god sødme og friske noter af eksotiske frugter. Smager fantastisk med masser af is i en Kaffe Gin & Tonic. Mix 2 cl Wild Moose Kaffe Gin + en god Tonicvand og isterninger.
-
Wild Moose Sirup med mango er velegnet til morgenmad, pandekager, yoghurt, desserter og kolde drinks - prøv fx en mango Mojito eller en Gin Hass. Gin Hass til 4 personer - 16 cl Gin - 8 cl Wild Moose Mangosirup - 1 stk. lime - 40 cl. Lemon sodavand - isterninger - evt. 1 stængel frisk mynte Fremgangsmåde: Kom gin, mangosirup og saften fra en halv lime i et glas og rør godt rundt. Tilføj isterninger og top op med lemon sodavand og pynt med limeskiver. (Alkoholfri - Undlad blot gin)
-
Wild Moose Sirup med rabarber er velegnet til morgenmad, pandekager, yoghurt, desserter og kolde drinks - prøv fx en Mojito eller en Rabarber Daiquiri. Rabarber Daiquiri til 4 personer - 3 dl lys rom - 2 dl Cointreau - 3 dl wild moose rabarbersirup - 1 sjat angostura bitter - 2-3 stk. lime - isterninger Fremgangsmåde: blend rom, Cointreau, Wild Moose sirup, Angostura, limesaft og isterninger. Server straks som en delikat, rød/ pink frozen cocktail