• Vi kan her præsentere en flot bordeaux vin i klassekvalitet. Dyb intens rubinrød farve. Aroma af Kirsebær Læder og et let strejf af vanilie. Smagen er frugttæt og fyldig - med elegante, modne bærnuancer som solbær og kirsebær samt dybe egenoter. Vinen er godt struktureret med en stor koncentration af modne frugter og med en meget lang eftersmag. Alt i alt en fremragende vin i perfekt balance mht. frugt-intensitet, tanniner og fad. Kan evt. dekanteres før serveringen. Perfekt til oksekød, vildt, lammekød samt til gode modne oste. pdf_download_sm
  • Klar, lys rosévin med skøn aroma af røde frugter, jordbær, let krydret med god mineralitet. Smagen er rund og behagelig med noter af røde frugter og let krydret. En vidunderlig aperitif og god akkompagnement til pålæg, salater, grillet kød, fondue, raclette og bløde oste.
    pdf_download_sm
  • Denne smukke hvide flaske er illustreret af Missy, en ung, lovende kunstner fra Strass- bourg. En smuk fortolkning af den franske natur. Fine bobler, lækre frugtagtige noter af æble og pære. Pirrende smag med intens friskhed. Kan nydes til skaldyr, forretter, snacks, Aperitif eller i cocktails FÅ EN UNIK OPLEVELSE OG SERVER ICE CATTIN I ET STORT VINGLAS MED 3 ISTERNINGER. SPICE DEN OP MED EN SKIVE LIME OG ET ENKELT MYNTEBLAD!
    pdf_download_sm
  • Denne smukke hvide flaske er illustreret af Missy, en ung, lovende kunstner fra Strassbourg. En smuk fortolkning af den franske natur. Romantisk farve med fine bobler, friske noter af hindbær, jordbær og et hint af limeskal Kan nydes til forretter, snacks, Aperitif eller i cocktails. FÅ EN UNIK OPLEVELSE OG SERVER ICE CATTIN ROSÈ I ET STORT VINGLAS MED 3 ISTERNINGER.
    pdf_download_sm
  • 2014 er et fantastisk godt år i Bordeaux. Petit Mangot Grand Cru er i denne årgang markant mere tæt, rig og frugtintens. Duften er intens med modne mørke bær samt et strejf af solbær, brombær og fad.Stor kraftfuld smag med fine elementer af blommesødme og solbær, der elegant matcher det velintegrerede egefad. En stor vin, der også kan klare at blive gemt i kælderen i 5-8 år.Perfekt til oksekød, vildt, lammekød og til medium kraftige oste. pdf_download_sm
  • Vinen har delvist lagret på fad minimum 2 år . Farven er flot rubinrød. Her møder du duften af syltetøj og smagen byder på røde bær og kogte jordbær. En fyldig vin med silkeagtige tanniner, og flatterende frisk finish. Kan drikkes nu eller gemmes, men bør ikke gemmes længere end til 2024. Perfekt til vildt og lam krydret med timian. pdf_download_sm
  • En vin opkaldt efter en Pave! Pave Clement V (1264 - 1314) flyttede pavesædet fra Rom til Avignon i Frankrig og forædlede vinproduktionen i området Derved opstod navnet Châteauneuf du Pape. Udover det pavelige navn på denne vin er det tilmed en charmerende Côtes du Rhône, med alle de skønne kvaliteter der kendetegner gode CDR vine. Skøn frugt og stor krop, med masser af mørke bær i smagen. Vin der fungerer perfekt med fyldige kød-retter, grillet kød og gode bøffer. pdf_download_sm
  • Denne vin er lagret delvist på traditionelle egefade og delvist på Muids, der er store 600 liters egefade som traditionelt bruges i Rhonedalen. Dyb og intens rubin farve. En eksplosiv aroma af kandiserede brombær og hint af læder og tobak. Rustikke tanniner og elegant syre som giver vinen den nødvendige friske finish . Klar til at drikke men egner sig også til at ligge på vinhylden og drikke om 5-7 år max. Perfekt til duesteg og skovens svampe.   pdf_download_sm
  • Denne vin er lagret delvist på traditionelle egefade og delvist på Muids, der er store 600 liters egefade som traditionelt bruges i Rhonedalen. Mørk violet farve. En kompleks og krydret duft af modne røde bær. Kraftfuld vin, spændende for ganen med silkebløde tanniner. Vinen afrundes friskt med et hint af brombær. Perfekt til oksesteg, grillet kød og kanin ragout krydret med timian.   pdf_download_sm
  • Denne vin er lagret delvist på traditionelle egefade og delvist på Muids, der er store 600 liters egefade som traditionelt bruges i Rhonedalen. Dyb og klar violet farve. En duft af sorte bær, laurbær og lokale urter. En tæt smag med karakterfulde tanniner. Klar til at drikke men egner sig også til at ligge på vinhylden og drikke om 5-7 år max. Perfekt til oksekød og gryderetter.   pdf_download_sm
  • En helt unik Alsace Riesling, lavet på gamle vinstokke (Vieilles Vignes). En ekstra fyldig riesling, med komplekse noter og god mineralitet, virkelig en vin for feinschmeckere. En gastronomisk vin, der er perfekt til sammenkogte retter, ovnbagt kylling, fyldige fiskeretter samt gode oste. pdf_download_sm
  • Så bliver det ikke flottere! Festlig indpakket, mousserende vin i magnum-flaske. Vinen er produceret efter Champagne-metoden og har en dejlig frisk smag, med delikate små bobler, som efterlader en lang og behagelig eftersmag. Skøn ledsager til enhver fest eller festlig lejlighed. Perfekt som aperitif, til forretten eller til fiskeretten. pdf_download_sm
  • Vi har fundet denne lækkerbisken på en berigende tur til det skønne Alsace. Let liflig lækker. En boblende prisbelønnet charmetrold. Skabt til fest og farver, men også til romantisk hygge. Smagen er forfriskende med en smule kant. Aromaen har friske noter af grønne æbler og hvide blomster. Fine små bobler giver en cremet fornemmelse. Perfekt til aperitif, fisk- og skaldyrsretter, men er også dejlig til f.eks. æble-pie. pdf_download_sm
  • Stor Alsace rødvin baseret på Pinot Noir. Har ligget 12 mdr. på egefade, hvilket giver en silkeblød vin med venlige tanniner og spændende noter af herbes de provence rydderier afrundet med vanilje fra fadet. Virkelig en fornem repræsentant for Pinot Noir fra Alsace. Perfekt til ikke for krydrede kødretter, vildt og modne oste. pdf_download_sm
  • Denne gastronomiske kraftkarl fandt vi på en berigende tur til Alsace. En vin der tager dig på en mental rejse via sine eksotiske aromaer af tropisk frugt især kærlighedsfrugt og mango, fint balanceret med noter af friske urter. Stor rund krop med fin struktur og en lang frisk finish. Vinen fungerer perfekt til asiatiske retter, herunder thai- og karry-retter, men også til foie gras og stærke oste. pdf_download_sm
Go to Top