-
Denne gastronomiske kraftkarl fandt vi på en berigende tur til Alsace. En vin der tager dig på en mental rejse via sine eksotiske aromaer af tropisk frugt især kærlighedsfrugt og mango, fint balanceret med noter af friske urter. Stor rund krop med fin struktur og en lang frisk finish. Vinen fungerer perfekt til asiatiske retter, herunder thai- og karry-retter, men også til foie gras og stærke oste.
-
Denne sprøde Riesling blev fundet på en berigende tur til det skønne Alsace. Riesling er den mest berømte tørre vin fra Alsace og denne vin er en fornem repræsentant for Alsace Riesling, med sin elegance og finesse. En dejlig frisk og tør vin med mineralske noter af grapefrugt. Perfekt til fisk og skaldyr samt lyst kød og gedeost. Eller måske den klassiske Alsace-ret surkål!
-
Denne kraftkarl af en Pinot Gris blev fundet på en berigende tur til Alsace. Få en oplevelse med denne komplekse vin. En ægte Grand Cru med stor krop og dejlig koncentreret smag, der er fremhævet af lagring på ege-fade. Har røgede noter af honning og abrikos samt skøn syre. En dejlig kompleks eftersmag giver vinen karakter. Kan nydes alene, eller med kraftige retter som f.eks. foie gras, and, vildt eller stærk ost.
-
Denne gastronomiske kraftkarl fandt vi på en berigende tur til Alsace. En vin der tager dig på en mental rejse via sine eksotiske aromaer af tropisk frugt især kærlighedsfrugt og mango, fint balanceret med noter af friske urter. En ægte Grand Cru med en stor rund krop der er fremhævet af fadlagring på eg. Fin struktur og en lang frisk finish. Vinen fungerer perfekt til asiatiske retter, herunder thai- og karry-retter, men også til foie gras og stærke oste.
-
Denne gastronomiske kraftkarl fandt vi på en berigende tur til Alsace. En vin der tager dig på en mental rejse via sine eksotiske aromaer af tropisk frugt især kærlighedsfrugt og mango, fint balanceret med noter af friske urter. En ægte Grand Cru med en stor rund krop der er fremhævet af fadlagring på eg. Fin struktur og en lang frisk finish. Vinen fungerer perfekt til asiatiske retter, herunder thai- og karry-retter, men også til foie gras og stærke oste.
-
En elegant frisk hvidvin i en let drikkelig stil. Laroche er mest kendt for deres flotte vine fra Chablis. Firmaet bruger samme ekspertise, når de producerer deres Sydfranske serie under perfekte høstforhold. Vinen er frisk med skønne noter af citrus og eksotisk palette, dejlig blød i ganen. Perfekt som aperitif, fisk eller skaldyr, sushi samt til f.eks. gedeost.
-
En elegant frisk hvidvin i en let drikkelig stil. Laroche er mest kendt for deres flotte vine fra Chablis, hvor de var med til at plante Chardonnay druer helt tilbage i 1850. Firmaet bruger samme ekspertise, når de producerer deres Sydfranske serie under perfekte høstforhold. Vinen har en god lille fedme, moden frugt, fyldig - men ikke tung. God balance mellem citrusnuancer, aromatisk frugt og en lang eftersmag. Perfekt til aperitif, fisk eller skaldyr, sushi samt til f.eks. gedeost.
-
Denne Moscato D’Asti er skabt af Sperone familien, der har lavet premium vin i Piemonte i fire generationer. Moscato D’Asti er en enestående frisk og sødmefuld vin fra området. Vinen er elegant let mousserende og har flot balance mellem fin frugtsyre, en naturlig sødme samt en lav alkohol-procent. Et af de få steder i verden man har formået at kombinere Moscatos frugtsødme med den naturlige friskhed samt den fine mousserende stil. Perfekt som velkomst, til frugtdesserter, milde cremede oste, og på picnic.
-
Vinen er lavet på en gammel syditaliensk grøn drue, som allerede blev dyrket af romerne og dengang kendt fra vinen Apianum. Druen er stadig kendt i det syditalienske område. Dens popularitet er steget i de seneste årtier, og i dag dyrkes den også i Australien og Argentina. Selve druen er aromatisk og har en særlig tiltrækningskraft på bier. Vinen har en blomstrede duft med urteagtige noter. Smagen er frisk, med en god fornemmelse af fed honning og et hint af nødder. Perfekt til fisk, salater og på terrassen en varm sommerdag.
-
Marchese di BorgoSole blev opkaldt efter den lille syditalieske landsby BorgoSole, som blev grundlagt af en gruppe unge adelsmænd. Byen er gemt bag det eventyrlige landskab i det sydlige Puglia, og symboliserer positiv energi. Vinen har en frisk duft og en interessant struktur, grundet den fine balance mellem syre og sødme. Anbefales til fisk, lyst kød, ost og som appetizer.
-
Denne fornemme Pouilly Fume er lavet på Sauvignon Blanc druen og dyrkes på jord af flint og kalk. Vinen har en let gylden farve. En frisk, frugtrig og let mineralsk smag med god friskhed og en lang intens eftersmag. Vinen kan nydes nu, men klarer også et par år i kælderen uden problemer. Perfekt til fiskeretter, skaldyr eller til den kolde buffet.
-
Denne dejlige Sancerre er en typisk Sancerre med skøn fylde fra Sauvignon druen. Frisk med en vidunderlig syrlighed, hvor man fornemmer at vinen er dyrket på ren flintestensgrund. Vinen er fyldig og kompleks med en lang og kraftfuld finale og en yderst værdig repræsentant fra Loire området. Perfekt til fiskeretter, skaldyr eller til den kolde buffet.
-
The Usual Suspects er et kollektiv af premiumproducenter, hvor deres individualitet og uafhængighed er bevaret, men ikke mindst styrket af deres samarbejde. Dette giver dem mulighed for at producere hvad de er bedst til. Bæredygtigt, effektivt og uden kompromis. Et eklektisk tilbud fra Sydaustraliens førende vækstområder, fra klassikerne og helt til ”kanten”.
En gang for længe siden, før istiden levede Bunneloper på de fleste kontinenter. Dådyragtige af natur og kendt for at være temmelig langsomme af sådan et ”hurtigt dyr”, at være. Den nemmeste måde at fange dem på, var ved at vente til solnedgang hvor de trak ned i deres huler og geviret ofte satte sig fast. Naturen tog det bedste af kaninen og antilopen for at perfektionere denne fabelagtige skabning. I Denne vin har vi den klassiske smagsprofil, der forventes af Riesling. Chardonnay giver en skøn fedme og Sauvignon Blanc druen tilføjer frugt, samt et aromatisk løft til denne elegante og lækre smagfulde, sprøde og tørre hvidvin. At tage det bedste fra flere arter giver ikke kun fabelagtige væsner, men også en fabelagtig vin. Frisk duft af æbleblomster og moden stenfrugt, med tropiske noter. Smagen er forfriskende, fyldig og rund, med en naturig syre og mineralske nuancer. -
Druerne til denne førsteklasses riesling er håndplukket fra de stejle vinmarker, Trittenheimer Apotheke, Schweicher Annaberg og Longuicher Maximiner Herrenberg. Her kan druerne modnes perfekt på grund af det specielle mikroklima og den intensive solstråling. Det tynde jordlag er ren skifer og regnen løber lige igennem, som var det en si. Vandet finder derfor nemt vej til de dybe rødder og overfladen tørre lynhurtigt ud på de solrige skråninger. Denne kombination er mosels hemmelighed. En duft af hvide blomster, skyggemoreller, citrongræs, og et hint af blommer. En utrolig afballanceret tekstur. Med smag af lime og abrikos samt mineralske noter. En sprød og tør riesling. Perfekt til fisk og skaldyr samt lyst kød, salater og gedeost.
-
Trittenheim er en landsby i vinregionen Mosel i Tyskland, hovedsageligt kendt for hvidvine fra Rieslingdruen. På en sydøstvendt skråning i et hårnålesving i Moselfloden, finder du nogle af de bedste vingårde, placeret på de stejleste skråninger i nærheden. Denne Riesling er halvtør med en blid restsødme og en naturlig velsmagende syrlighed, som afspejler kvaliteten fra Trittenheim-vinmarkerne. Smagen af mild citrus, modent æble og de fine mineralske noter giver en skøn oplevelse af hvad Riesling fra Mosel kan. Anbefales til fisk, skaldyr, vegetariske pastaretter samt milde oste.
-
Denne vin stammer fra den store vinregion i det sydlige Australien, der strækker sig fra Adelaide til Melbourne. De fuldmodne druer høstes sædvanligvis om natten for at drage fordel af de lavere temperaturer. Gæringen tager en uge og foregår ved meget lave temperaturer (15 -16 °C.). Vinen opbevares i temperatur regulerede beholdere. Aroma med præg af ananas med lette noter af eg. Smagen er rig og fyldig med antydninger af smørcremet vanille og ananas. Perfekt til grillet fisk, lyst kød og milde oste samt aperitif.
-
Denne vin stammer fra den store vinregion i det sydlige Australien, der strækker sig fra Adelaide til Melbourne. De fuldmodne druer høstes sædvanligvis om natten for at drage fordel af de lavere temperaturer. Presning og aftapning foretages umiddelbart efter hinanden. Gæringen tager en uge og foregår ved meget lave temperaturer (15 -16 °C.). Vinen fremstår i en gylden farve med et grønt skær. Aromaen bærer præg af ananas med lette noter af eg. Smagen er rig og fyldig med antydninger af smørcremet vanille og ananas. Perfekt til grillet fisk, lyst kød og udvalgte oste. Vinen udgør ligeledes den perfekte apéritif.